Пандишпаново руло със сладко от круши

Лесно и бързо
ТИТЛА: Чирак
Дата: 15.04.2015
Пандишпаново руло със сладко от круши
Пандишпаново руло със сладко от круши
Пандишпаново руло със сладко от круши
 
Необходими продукти:
5 яйца
1 ч. ч. захар
3 с. л. олио
2 ванилии
1 ч. ч. брашно
1 бурканче сладко от круши


Начин на приготвяне:
1
Фурната се загрява на 180 градуса. Яйцата и захарта се разбиват до побеляване, след което се прибавят олиото, ванилията и брашното.
2
Сместа се изсипва в тавичката на фурната, предварително застлана с хартия за печене и се пече само няколко минути, докато бухне и порозовее. Блатът не трябва да е препечен, защото ще стане чуплив.
3
След като се извади от фурната, блатът се оставя да почине, както е с хартията. След това се отделя от хартията, намазва се със сладкото и се навива на руло.
Подобни рецепти:
Коментари (14)
14.
Изпрати
лично съобщение

05.10.2018
"Чудесно! Приготвих с пълнеж от непосладена заквасена сметана и пресни сливи
13.
Изпрати
лично съобщение

15.10.2017
Много бърза и супер лесна рецепта
12.
Изпрати
лично съобщение

11.12.2016
Невероятна вкусотия :)
11.
Изпрати
лично съобщение

28.08.2016
Браво за рецептата! Непременно ще опитам и този вариант на блат за руло! Точно така е за степента на опичане - по-добре леко недопечен, отколкото препечен, защото по никакъв начин не може да се навие!
10.
Изпрати
лично съобщение

28.08.2016
Бързо,лесно и вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: